Farlig ledelse

marvinmorgan.jpgbradleyquamina.jpg

Arne Scheie fikk rett til slutt. 2-0 er en farlig ledelse. Inspirert av banestormingen i Weymouth har Marvin Morgan (til venstre) tatt på seg ansvaret som klubbens toppscorer, i hvert fall hvis man skal tro hjemmesiden til Altrincham. De ga ham æren for kveldens første mål, men det var vel Bradley Quamina (til høyre) som satt den? Muligens er alle mørkhudede relativt like men rett skal være rett, dvs at æren tilfaller hjemmelagets volleyballspillende keeper. At Morgan doblet ledelsen er det dog ingen tvil om. Så kom en av fotballens floskler til sin rett. Da kampen burde vært avgjort var det hjemmelaget sin tur. Først redusering etter corner og deretter kom målet som sørget for poengdeling. Mot slutten av kampen kunne det ha vippet begge veier, men selv om man spilte til fløyta gikk og ballen var rund så endte bataljen på Moss Lane uavgjort 2-2 foran 909 tilskuere samt flere hundretusen foran tv-skjermen.

Altrincham har de fire siste sesongene beholdt plassen enten ved hjelp av minst mulig margin (et poeng og målforskjell) eller pga at en annen klubb har blitt flyttet ned eller nektet opprykk. Pr i dag er de på plassen over nedrykk men tretten poeng bak Woking som innehar plass nummer femten på tabellen. The Cards rykker faen ikke ned og det håper vi ikke Alty gjør heller. Som et av tre ikke-proffesjonelle  lag i Conference har de en viss sympati hos de fleste.

På Bohemen hadde femten entusiaster samlet seg for å se kampen. Fra Hokksund i nord til Ålesund i vest og Colombia i sør hadde folk tatt veien. Halvparten er fortsatt involvert i en livlig nattklubbdiskusjon når dette skrives.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: