Nytt tap mot bunnlag

woking_23-02-08_08.jpg

Sesongens hittil best besøkte kamp (bortsett fra Aldershot) på Kingfield endte med et skuffende tap på overtid. De 2672 fremmøtte fikk se at bunnlaget Nortwich Victoria tok med seg alle tre poengene hjem. Gjestene tok en tidlig ledelse men Woking utliknet halvtimen ut i kampen da Marvin Morgan styrte inn et frispark fra Guiseppe Sole. Kvarteret før slutt var det igjen gjestene som tok ledelsen. Innbytteren Liam Marum utliknet så i det 89. minutt og sørget for det alle trodde ville bli en heller ufortjent poengdeling på Kingfield. Men det ble det ikke. Tre minutter på overtid sendte The Vics et frispark rett i nettmaskene og tok med det sin fjerde seier for sesongen.

For de som bryr seg er lagoppstillingen her:

Gindre; Batt, Hutchinson, Gasson, Bunce; Lambu, Pattison (Gray 76), Quamina, Sole; Norville (Marum 72), Morgan. Subs Not Used: Worner, Green, Ruby. 

Det er dumt å tape mot lagene bak seg på tabellen. Riktig nok er det fortsatt femten poeng som skiller The Cards fra nedrykk, men vi må huske på at alle lagene bak oss har tre eller flere kamper til gode. Men en skikkelig nedrykkstrid er jo ikke å forakte, så lenge den ender som den skal.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: