Oppdateringer fra Kingfield

venue1.jpg

Vi starter med de gode nyhetene. Eller rettere sagt den gode nyheten. The Cardinals er klare for «regionsfinalen» i Setanta Shield etter å ha slått Weymouth foran 690 tilskuere på Kingfield. Vinneren av south section finalen vil møte vinneren av tilsvarende finale i north section. Finalen spilles sikkert, hvor og når er det ikke lett å finne informasjon om.

Motstander i den siste kampen før den ordentlige finalen? Aldershot Town på bortebane. Sett i lys av Conference tabellen kan dette bli vårt siste derby mot The Shots på en stund og samtidig noe enhver cardinal bør få med seg. Kampen spilles tirsdag 18. mars og vises live på Setanta Sports. Vi samles som vanlig på Bohemen, for sikkerhets skyld bør du avspasere de første timene av den påfølgende arbeidsdagen.

Den triste nyheten om at tidligere Woking spiller og bror av den tidligere landslagsspilleren Glenn Hoddle, Carl Hoddle, ikke lenger er blant oss nådde oss for noen timer siden. Carl spilte bl.a for Barnet og Orient i sin profesjonelle karriere og døde bare 40 år gammel. Våre tanker går til de nærmeste.

I dag tirsdag er det klart for kvartfinalen i Surrey Senior Cup hvor Sutton United gjester Kingfield. Sutton er trygt plassert på bunnen av Conference 2 South og med det bør det være Woking som avanserer til semifinalen. Men cup er vel cup mener jeg å ha lest et sted. Uansett er det Whyteleafe som venter vinneren i semifinalen . Den andre semifinalen spilles mellom Kingstonian og Tooting & Mitcham, finalen går av stabelen på Imber Court (hjemmebanen til Metropolitan Police FC) tirsdag 6. mai.

Phil Ledger er utnevnt til «Life President» i Woking Football Club. Dette er et slags form for æresmedlemsskap og er den høyeste utmerkelsen man kan få i klubben. Ledger spilte over hundre kamper for klubben på 50-tallet, ble klubbsekretær i 1967 og har siden det trofast tjent The Cardinals ved å inneha en rekke forskjellige verv. Ledger var for øvrig redaktørens kontaktmann i klubben da denne supporterklubben så dagens lys i januar 1991.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: