Har dere forstått at det kan bli nedrykk?

w.pngwoking_08-03-08_20.jpg

Bunnlaget Stafford Rangers hadde før de i dag gjestet Kingfield tatt 18 poeng. Etter mye om og men fikk de riktig nok bare med seg ett poeng hjem til Midlands, men hvis Woking heller ikke har tenkt å ta poeng mot de desidert dårligste lagene i serien så blir det nedrykk. Redaktørens nedrykksangst forsterkes av at nesten ingen i eller rundt klubben ser muligheten for Conference Two South fotball neste sesong.

I dagens kamp ga Matt Pattison hjemmelaget ledelsen etter et drøyt kvarter. Noen minutter senere reddet Ross Worner et godt skuddforsøk mesterlig men måtte gi retur. Returen ble også reddet på mesterlig keepervis, men dessverre var det midtstopperen Tom Hutchinson som sto for den redningen. Rødt kort, straffe og utlikning. Det hadde kanskje vært smartere om gjestene bare hadde utliknet? Ti minutter etter pause viste Stafford tydelig hvorfor de er en av megafavorittene til nedrykk. To forsvarere taklet hverandre, ballen havnet hoss Marvin Morgan som spilte fri Jason Norville som satt ballen i åpent mål. Danny Bounce i Woking forsvaret ville ikke være noe dårligere. Tre minutter senere forsøkte han å skjerme ballen ut over dødlinja, det gikk ikke bra og vips så var det likt igjen. Til tross for en mann mindre på banen jaget The Cards alle tre poengene den siste halvtimen. Gasson og Sole brant hver sin kjempesjanse og da Grayson endelig fikk ballen i mål vinket linjemannen desperat med flagget. Vedkommende flaggmann var overbevist om at det var offside og da ble det slik. Når sant skal sies så hadde Stafford Rangers også sine sjanser i den andre omgangen, nær sagt samtlige som et resultat av redselsfullt forsvarsspill hos hjemmelaget.

Woking ligger nå på 16. plass med 41 poeng og har ti kamper igjen å spille. Det er lite som tyder på at de tre nederste lagene skal overleve, der ligger Nortwich Victoria (22 p), Stafford Rangers (19 p) og Droylsden (13 p). På den fjerde nedrykksplassen finner vi Weymouth med 30 poeng og tretten kamper igjen å spille. The Cards har ytterligere fire lag bak seg, disse er Oxford (41 p tolv kamper igjen), Halifax (40 p tretten kamper igjen), Altrincham (32 p elleve kamper igjen) og Farsley (31 p tolv kamper igjen). Gjenstående motstandere for Woking er Oxford og Droylsden av lagene man har bak seg på tabellen, fem av motstanderne er fortsatt med i opprykkskampen og tre er middelhavsfarere. Hvis vi forsiktig kalkulerer ni poeng på de ti kampene ender vi på femti poeng. Det hadde ikke holdt til fornyet kontrakt i fjor, men i år vil det trolig holde. Det er lite sannsynlig at både Weymouth, Altrincham og Farsley tar tjue poeng hver på på sine resterende kamper. Men større overraskelser har skjedd og på Kingfield er det på tide og innse at dette er nedrykksstrid. På de åtte siste kampene har forresten The Cards tatt fire poeng… Skjerp dere, jeg vil se The Cardinals på Racecourse Ground mot Wrexham neste sesong.

For de som bryr seg så kan vi ta med resultatene fra de to første FA Trophy semifinalene (spilles over to kamper). Ebbsfleet-Aldershot 3-1 og Torquay-York 2-0.

Bildene: Skal dere spille på Racecourse Ground neste sesong er det greit å ha fokus på seg selv og ikke på dommeren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: