Stø kurs mot nedrykk

c17.jpg

Med sin sjette Conference kamp på rad uten seier kan det virke som om det umulige er mulig. Med ni kamper igjen å spille er avstanden ned til Weymouth på nedrykksplass på ti poeng, men merk da at Weymouth har tre kamper mindre spilt. Heldigvis ligger Altrincham også bak oss, nærmere bestemt ni poeng bak og med like mange kamper spilt. The Cards trenger vel noe sånt som ti poeng på de gjenstående kampene for å overleve, kanskje holder det med fem-seks poeng og det er faktisk ikke umulig at vi berger oss selv om det skulle bli tap i resten av kampene denne sesongen. Det sistnevnte virker for tiden mest sannsynlig.

Woking gikk målløse og poengløse av banen etter lørdagens kamp mot Cambridge på Abbey Stadium. Hjemmelaget scoret kampens eneste mål på overtid i første omgang da Lee Boylan satte et billig straffespark sikkert i nettmaskene. Nettsiden til The U’s kåret Marvin Morgan til Wokings beste spiller. Den samme nettsiden nevner ikke en eneste målsjanse for The Cards i kampreferatet sitt, kanskje litt merkelig at lagets beste spiller da er angriper.

Kampen ble sett av 3778 tilskuere og 111 av dem var tilreisende fra Surrey. Ballinnehavet var 53% for Cambridge og 47% for Woking. Fem cornere til hvert av lagene. Hjemmelaget pådro seg tretten frispark og et gult kort, Woking  fikk ti frispark mot seg (Lambu flest, fire frispark pådro han seg) og tre gule kort (Morgan, Lambu og Quamina). Sjansestatistikken viser tre skudd på eller utenfor mål for Cambridge og fjorten for Woking. Ettersom kampreferatet ikke nevner en eneste Woking sjanse må det ha vært meget svake avslutninger, eventuelt har jeg misforstått tallene. Uansett var kampstatistikken på Cambridge sidene litt imponerende.

Cambridge stilte i en noe uvanlig 3-4-3 formasjon, klubbens manager er for øvrig den tidligere nord-irske landslagskjempen og ex-Egersund treneren Jimmy Quinn.

Da gjenstår bare Wokings lagoppstilling:

Woking (4-4-2): Worner; Ruby, Lorraine, Gasson, Bunce; Lambu, Gray, Quamina, Pattison (Norville 78); Marum (Sole 73), Morgan.
Subs Not Used: Gindre, Lambu, Batt.
Booked: Morgan, Lambu, Quamina.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: