Du følger med ja…

50-ar.jpg

Du er her igjen ser jeg. Vi får oppdatere deg litt da.

Etter forrige helgs poengdeling mot Histon (3-3 hjemme) står Woking nå med 45 poeng og 40 spilte kamper, noe som gir en 17. plass i Conference. Den øverste nedrykksplassen (21. plass) innehas nå av Farsley med 36 poeng (39 kamper), en poengsum de har til felles med både Altrincham på plassen over (41 kamper) og Weymouth på 19. plass (39 kamper). Selv om to av lagene har kamper til gode på oss og Alty har relativt enkel motstand igjen bør dette gå bra. Selv om Altrincham skulle vinne fire av sine fem siste kamper, noe de for øvrig aldri i verden gjør, så holder det med tre poeng for The Cards på sine siste seks kamper.

Tilskuersnittet for sesongens hjemmekamper så langt er 1752. På den tabellen er Woking slått av åtte lag med Oxford suverent på toppen med sitt snitt på 4755, høyere enn hele 21 ligaklubber. Snittet i Conference er 1810. For The Cards ser det ut til å gå mot det laveste oppmøtet på Kingfield på de 16 sesongene i Conference, 1743 fra åtte år tilbake er det laveste hittil. Sammenliknet med våre naboklubber ser det heller ikke så lyst ut. Aldershot snitter på 2728 og Wimbledon på 2594. At vi slår Sutton (485), Farnborough (572), Guildford City (68) og Kingstonian (316) er ikke mye å juble for. Potensialet er der for å trekke minst 3000 i snitt den dagen vi rykker opp i ligaen, og når vi gjør det avhenger av når klubbeier Ingram lommeboka på vidt gap. Eventuelt om han gjør det.

Denne våren er det femti år siden klubben vant FA Amateur Cup foran 77 000 tilskuere på Wembley. Jubileet markeres ved en kamp mellom to sammensatte lag med gamle helter fra henholdsvis Woking og Southampton. Kampen spilles på Kingfield søndag 14. april.

Mars var den nest beste måneden for denne hjemmesiden siden starten i november med ”hele” 320 treff. Beste måned hittil var januar med 450 treff. Til sammen 1296 treff siden starten og 18. desember er fortsatt beste dag med 113 treff. På en vanlig dag er et sted mellom 15 og 25 av jordens befolkning inne på denne hjemmesiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: