Kim Grant ny manager


Ny manager i Woking Football Club er Kim Grant. Med seg som assistent har han Phil Gilchrist. Klubben var ute etter noe nytt og selv om det ikke ble sagt ordrett så var en manager som har hoppet rundt i non-league systemet de siste årene utelukket. Noe nytt har vi dag også fått, både Grant og Gilchrist er helt uskrevne blad i managerrollen.

Kim Grant (bildet – sakset fra hjemmesiden til Wimbledon) er født i 1972 og har ligaerfaring som spiller fra Charlton, Luton, Millwall, Notts Conty og Scunthorpe. Til sammen ble det 222 ligakamper og 36 mål for den tidligere angriperen som fikk sin debut for Charlton i 1991. Som non-league spiller var han med på å vinne Conference for Yeovil i 2003 og har også kamper for Ebbsfleet og AFC Wimbledon. I utlandet har Grant spilt for Lommel, Marco, Importal, Shonan Bellmare, Sengkang Punggol og Geylang United. Wikipedia er stedet for deg som vil ha detaljene her. Vår nye manager er født i Ghana og har spilt 14 landskamper (4 mål) for landet. Vi nevner også at han i sin siste klubb (Geylang United – Singapore) fikk sparken for «regelbrudd». Hva slags regelbrudd? Han brukte ukvemsord (banning) i klubblokalene slik at såvel et par ansatte og et par andre spillere hørte det… For tiden fullfører Kim Grant sin UEFA B-lisens i regi av FA.

Vår nye assistent er året yngre enn Grant og heter Phil Gilchrist. Også han er ny i managerrollen og har de to siste sesongene vært kaptein for Oxford United. Forsvarskjempen har totalt spilt 472 kamper (13 mål) for klubbene Oxford, Rotherham, WBA, Leicester og Hartlepool.

Hva vi tror om dette? Vi er positive og ser dette som en naturlig del av klubbens fremtidssatsning. The Football League i løpet av tre år er som kjent målsettingen.

(Mrk: feil med bildeopplasting, bilder kommer snart)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: