Kim Grant sparket

 

Kim Grant har fått sparken som manager i Woking Football Club. Neppe veldig overraskende selv om det bare er spilt syv kamper så langt denne sesongen. Vi gjør denne artikkelen enkel og limer inn noen sitater.

 

 

 

Fra ”Red holder aldri kjeft” i det nye medlemsbladet:

Managerduoen Kim Grant og Phil Gilchrist er helt uten tidligere managererfaring og har i tillegg fått frihet til å gjøre nesten hva de måtte ønske. Og apropos Kim & Phil. At sutrete supportere krever managerens hode på et fat fra tribuneplass og på nettet er ikke noe nytt. Men det er vel ikke så ofte det skjer før sesongen har startet? Kim Grant blir, av enkelte, beskrevet som en stor bølle (fritt oversatt fra Engelsk). Han har kvittet seg et par populære spillere, ikke forsterket laget nevneverdig (vel, det gjenstår kanskje å se…) og som prikken over i-en har han gitt den mangeårige materialforvalterduoen Ron Rawlings og Malcolm Jobling sparken. Og da holdt jeg på å glemme at fysioen Steve et eller annet også har blitt oppsagt. Summen av dette kan kanskje kalles spennende og fremtidsrettet. Men det kan også kalles et gedigent sjansespill. Lurer du på hvorfor materialforvalterne fikk fyken? Det ble oppdaget at et par spillere oppholdt seg i draktrommet (kit room), uten at materialforvalterne ba dem om å gå ut. I England – de dumme reglers hjemland – er selvfølgelig det forbudt.

 

Fra denne nettsiden 22. august:

Hvordan står det så til med vår nye og sylferske managerduo etter klubbens desidert dårligste start i Conference noensinne? Tja, veldig heldig med sine uttalelser til pressen er de i hvert fall ikke viser et søk på nettet. Hva supporterne mener? Et diskusjonsforum på nettet er sjelden veldig representativt, men du kan jo lese trådene på Cardsboard selv. Hvis noen finner et innlegg med støtte til eller sympati for Kim Grant og Phil Gilchrist er det fint om det kan mailes til undertegnede. Hvis en brøkdel (¼ holder) av det jeg leser både på forumet og andre steder stemmer, så setter jeg en hundrelapp på at de er historie før oktober er ferdig. For deg som ikke gidder å lese all verdens nettsider og annet piss så er kortversjonen her: De minner om en light versjon av Tom Nordlie. Pluss på resultatene så langt så forstår du hvor landet ligger. Ikke har de noe som helst å vise til fra før heller, noe enkelte i hvert fall innbiller seg at Nordlie har.

 

Pressemelding fra Woking Football Club:

The Directors of Woking Football Club held an Emergency Board Meeting this morning. The meeting discussed our performances, results, and league position, and the best way to turn these around.

It was agreed to terminate the contract of Kim Grant with immediate effect. Phil Gilchrist and Andy Cook will take charge of the team, while The Board considers the best way forward.

David Taylor, Club Chairman, said that that in the course of wanting to take the club in a new direction, he had made a big mistake. He apologised to the Board, to Chris Ingram and to the fans of the club, and tendered his resignation. Chris and The Board unanimously refused to accept it, and asked David to stay on and lead the club forward. He agreed to do this.

 

Assistenten Phil Gilchrist skal sammen med Alan Cook lede laget inntil videre. Cook er 39 år og har i sin aktive karriere spilt ca 150 ligakamper for Portsmouth, Southampton, Millwall, Swansea og Exeter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: