Snart tre måneder nå…

Tre måneder? I fengsel? Nei, vi snakker om Woking Football Club. Det er nå to måneder og en uke siden forrige trepoenger. Tirsdagens hjemmekamp mot Rushden & Diamonds skulle og burde blitt vendepunktet – men den gang ei. Tom Denton, innleid spissreserve fra Huddersfield, putta kampens første mål etter et drøyt kvarter. Gjestene fra Diamonds eller hvor dem kommer fra utliknet noen minutter før pause. De 1119 tilskuerne på Kingfield fikk se en relativt sjansefattig andreomgang samt et svakt overtak i favør av The Cards. Vi er forresten litt usikre på hvem som er avbildet.

 

Da er det tid for mer sutring. Vi har spilt 22 kamper og tatt nesten like mange poeng. The Cards har gått målløse av banen i ni av kampene, putta en gang i ti kamper og i hele to kamper har klubben fra Surrey funnet veien til nettmaskene to ganger. Festfyrverkeriet med hele tre scoringer var i hjemmekampen mot Grays hvor Pattison sørget for en ubetydelig scoring på overtid. Tipper det var offside. Kan dette gå bra? Jada, det er seks-sju lag som er like dårlige og vi er som kjent et vårlag.

 

Lørdag er det klart for første runde i FA Trophy mot like elendige som oss Salisbury City. Vi banka dem 3-0 borte i Setanta Shield i forrige uke så vi taper vel nå.

 

Jo, en ting til. Woking er nå under streken. Med færre innslupne mål enn ligalader Burton for de som ønsker en positiv nyhet oppe i det hele.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: