Litt over halvveis

wokingfc_shieldKlubbens formann David Taylor har gitt et halvårsintervju med klubbens hjemmeside og med utgangspunkt i dette tar vi en statusrapport her på hjemmesiden.

 

Økonomi

Finanskrisen har dere kanskje fått med dere? Prosjektet med utbygging av Kingfield med bl.a et boligkompleks er dødt. Vår millionærsupporter Chris Ingram vil etter denne sesongen ikke lengre dekke klubbens millionunderskudd. Et håpløst utgangspunkt? Ja, det er vel det men Taylor har mulige løsninger klare. Drømmen er selvfølgelig en rik eier men samtidig er det lite sannsynlig. Bl.a er det introdusert et nytt shareholders system og det vil bli kuttet kraftig i utgiftene neste sesong. Noen proffer og noen ikke proffer høres i utgangspunktet ut som en håpløs løsning, men det funker andre steder så sannsynligvis også i Woking.

Mitt spørsmål er følgende: Hvorfor kan ikke multimilliardæren Chris Ingram bruke litt av lommerusket sitt på å skape en ligaklubb ut av Woking Football Club?

 

Conference

Sjekk tabellen selv. Ti poeng mer hadde betydd ti plasser høyere opp, men vi har ikke tatt mer enn 26 poeng på 27 kamper uansett hvordan man vrir og vrenger på det. Nedrykk er en katastrofe, da har vi maks to år på oss for å komme tilbake. Alternativt forblir vi i glemselen vi rykket opp i fra i 1992. Greit nok at stallen ikke er verdens beste, men god nok til å være blant de 100 – 110 beste klubbene i England er den faktisk.

 

Cupene

Da røyk vi ut av Setanta Shield også. En underholdende kvartfinale på Kingfield endte 2-2 mot Forest Green Rovers og gjestene vant den påfølgende straffekonken. Det hadde vært hyggelig å hente hjem trofeet fra Surrey Senior Cup, men hvem bryr seg egentlig? FA Cupen og FA Trophy er historie for lenge siden.

 

Hva blir det til da?

Nedrykk? Konkurs? Eller kanskje en brukbar serieinnspurt og opprykk neste sesong?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: