Nettkjenning etter 558 målløse minutter

Fem kamper pluss den avbrutte kampen mot Kiddy uten nettkjenning var status for The Cards før dagens viktige nedrykksbatalje på Kingfield. Motstanderen Barrow lå før dagens kamp a poeng med vertene men med tre kamper mindre spilt. Med andre ord var det tre poeng ikke noe annet som var utgagnspunktet. Phil Gilchrist hadde gitt spillerne ordre om at i dag skulle offensivt spill og en fryktløs angrepsvilje gjelde samtlige Cardinaler på banen (ut i fra de offensive prestasjonene til laget i det siste er det ikke umulig at dette faktisk er det taktiske opplegget i virkeligheten).

 

Woking styrte kampen fra start og hadde flere gode sjanser før belønningen kom i det 22. minutt. Når Oliver Bozanic fyrte løs fra like utenfor sekstenmeteren og via en Barrow forsvarer traff nettmaskene var det ikke mindre enn 558 minutter siden forrige gang The Cards scoret et mål. Hjemmelaget eide i praksis resten av kampen og denne gangen produserte de faktisk også sjanser – Red fikk se halvannen målsjanse på de to kampene under Englandsoppholdet i forrige uke. Men flere mål ble det ikke og hadde linjemannen holdt flagget nede da gjestene spilte seg gjennom Woking forsvaret ti minutter før slutt kunne det hele gått galt. Dog stoler vi på linjemannen, det var sikkert en korrekt avgjørelse på lik linje med linjemannen på Kristiansand Stadion 29. oktober 2005. Kampen på Kingfield i dag ble sett av 1529 tilskuere.

 

Kampsponsorene kåret Paul Lorraine til man of the match, den samme spilleren som supporterklubben kåret etter forrige ukes hjemmekamp. 

 

Nedrykkskampen går videre og du følger den bl.a her på hjemmesiden Viking Cardinals Norway. Minner om at det blir fellestur til en eventuelt avgjørende nedrykkskamp så sett av noen kroner for sikkerhets skyld. Vi rykker aldri ned.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: