Søndag 26. april avgjøres det: Blir du med til Irthlingborough for å støtte The Cards?

Hvis Woking gjør jobben hjemme mot Mansfield lørdag 18. april – samtidig som alle andre resultater ikke går mot oss samme dag samt tirsdag 21. april – er det klart for sesongens andre fellestur. Vi reiser over for å gi vår aktive støtte til The Cards i den siste og i så fall avgjørende bortekampen mot Rushden & Diamonds.

 

Bestilling:

Du må melde deg på senest mandag 20. april.

 

Bookinger skjer tirsdag 21. april på kvelden, selvfølgeligunder forutsetning av at den siste kampen med sikkerhet blir avgjørende.

 

Hvordan resultatene må bli i de andre kampene for at denne kampen skal bli avgjørende regner du deg frem til i artikkelen på side 3. Banekapasiteten på Nene Park er 6441 og 1000 av dem er reservert for besøkende supportere. Går det som vi håper blir nok denne svingen full søndag 26. april. Du kan forresten glede deg til en dag i verdensmetropolen Irthlingborough som med sine 9000 innbyggere er den minste byen som har huset en engelsk ligaklubb.

 

Turopplegg:

Avreise fredag 24. eller lørdag 25. april – flertallet bestemmer.

Siste runde i Conference Premier spilles søndag 26. april.

Hjemreise mandag 27. april.

 

Vi satser på hotell i Woking og tar toget frem og tilbake til søndagens kamp. Avspark er kl 16:00 lokal tid.

 

Ønsker du å få med deg flere nervedramaer i løpet av vturen så er ikke det umulig. Lørdag spilles Fulham – Stoke i en kamp som kan bety veldig mye for bortelaget for å holde seg i Premier League. West Ham – Chelsea spilles samtidig. Millwall hjemme mot Leyton Orient er en ikke ubetydelig kamp for pøbelklubbens opprykksmuligheter til Premiership. Aldershot – Chester kan bety alt for om bortelaget rykker ned til Conference eller ikke. Siste serierunde i Conference South spilles denne dagen og det er mye mulig at AFC Wimbledon – St Albans blir avgjørende for hjemmelagets eventuelle opprykk.

 

Mitt valg kan bli Millwall selv om det er lite sannsynlig, mer sannsynlig Wimbledon hvis den kampen blir avgjørende, dog er det mest sannsynlige opprykksthrilleren i Isthmian League Division One North hvor East Thurrock United tar i mot Avely hjemme på Rookery Hill i Corringham for en ren seriefinale. Kan tilskuerrekorden på 1250 fra en FA Cup kamp mot Woking i 2003 ryke denne dagen?

 

 

Pris:

Rimeligste vanlige rutefly er i skrivende stund fortsatt mulig å få for under kr 2000.- hvis man reiser lørdag – mandag. Ryanair får man for cirka kr 6-700.- uavhengig om avreisedagen er fredag eller lørdag.

Er hotellet i Woking like billig som sist kommer det på kr 300.- pr natt i dobbeltrom.

Billig med andre ord, men hvordan prisene er om en uke er ikke godt å si.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: