Kort rotete artikkel

shahid-azeemNedrykk til Conference South. 207 tilreisende så sesongens siste tap borte mot Rushden & Diamonds, 3-1 ble det til hjemmelaget. Ikke rart man rykker ned når man i løpet av en sesong har hatt tre managere og benyttet 36 spillere – og bare fem av dem har spilt 80% av kampene. Pre season ble ødelagt av en grusom manageransettelse, sesongen ble ødelagt av en bunch med spillere som verken presterte eller ga noe særlig for å kanskje klare å prestere. Toppscoreren (W Domoraud) putta 0,2 mål i snitt pr kamp og local lad Guiseppe Sole ble leid ut til nedrykksrival Ebbsfleet hvor han var sterkt delaktig i å holde plassen. Da sutrer vi ferdig med å nevne at Woking spiller finale i Mikke Mus cupen Surrey Senior Cup førstkommende tirsdag. Motstander er Ashford Town og kampen spilles på banen til Meteropolitan Police.

Manager for neste sesong er ansatt. Graham Baker fra WFC Akademiet som kom inn i managerrollen sju kamper før slutt imponerte såpass da laget skåret ett mål i snitt pr kamp at han fikk jobben permanent. Har egentlig en sånn ansettelse vært vellykket siden Bob Paisley?

Ny Chairman og sannsynligvis snart innehaver av aksjemajoriteten i klubben er på plass. Han er en lokal IT forretningsmann som har slått seg frem fra null til en del millioner og tidligere har involvert seg litt i Guildford City (nivå 11).  Shaheed Azeem er navnet og bakgrunnen er opprinnelig pakistansk.

Noe mer å melde? Ja, for eksempel at det igjen blir hatoppgjør mot Farnborough neste sesong og har du tenkt å se den eller noen andre kamper på Kingfield skal du vite at billettprisene har økt med 15% i forhold til denne sesongen.

Resten leser du i medlemsbladet. Hvis du er medlem da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: