Videre i FA Youth Cup – og så utslått…

Juniorlaget slo Dagenham & Redbridge 3-1 og er klare for første ordinære runde av FA Youth Cup. OPPDATERT: Hvor det ble et hederlig tap mot Charlton.

 

Unggutta lå under 2-0 til pause mot Charlton på The Valley i onsdagens førsterundekamp i FA Youth Cup. Når andre omgang startet ble storfavorittene fra London usikre på om det fortsatt var Woking de spilte mot. Respektløst tok The Cards kommandoen og skapte flere gode reduseringsmuligheter. Til slutt kom den og med 2-1 og tyve minutter igjen å spille var kampen helt åpen. Dessverre gikk det som det pleier å gå i slike kamper. Ingen Giant Killing, i stedet fastsatte Charlton sluttresultatet til 3-1 like før slutt. 588 tilskuere så kampen.

Kampen som var den fjerde for Woking hittil i turneringen var samtidig den første hjemmekampen. Foran 208 tilskuere på Kingfield ledet gjestene fra Nord-London 1-0 til pause. Men i andre omgang snudde The Cards kampen:

1-1 Anson Cousins

2-1 Ola Sogbanmu

3-1 Ollie Palmer (bildet)

Lagoppstilling: Ali Turpie, Erih Gasasira (Jack Blatchford, 84), Josh Watkins, Callum Eagle, Aaron Gough, Tom Topham, Chris Aldridge, Anson Cousins, Ola Sogbanmu, Ollie Palmer (George Frith, 90), Rob Carr. Ubenyttet: Ben Head, Josh Frost-Niven, Chris Richards.

Tre av spillerne i denne gjengen har debutert på A-laget. De tre er Ola Sogbanmu, Anson Cousins og Matt Pegler (skadet keeper som ikke spilte kampen). I tillegg var Rob Carr og Tom Topham på benken i FA Cup kampen mot Hendon.

Det betyr at laget er klare for første ordinære runde som er en tangering av klubbrekorden. Trekningen har blitt foretatt og unggutta fikk en heller vrien motstander, Charlton på bortebane. Kampen spilles onsdag 18. november på The Valley.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: