The Cards elleve meter fra nok en cupbombe

Til tross for heroisk innsats måtte Woking til slutt gi tapt for Brighton i første runde av årets FA Cup – og da måtte det straffer til for å skille lagene.

Les alt om nestencupbomben og se høydepunkter fra kampen ved å klikke på les mer.

.

.

Brighton & Hove Albion leder League One suverent og spiller sannsynligvis i Championship når deres nye milliardstadion (bildet) åpner sommeren 2011. Det er tre divisjoner og 62 tabellplasser fra Brighton og ned til Woking, men etter to hele fotballkamper og to ekstraomganger sto fortsatt lagene likt og det måtte straffekonk til for å kåre en vinner. Og etter at hjemmelaget Woking hadde brent sine tre første straffer var det klart at vinneren het Brighton & Hove Albion Football Club.

Omkampen som ble sendt direkte på både Viasat og ESPN var av den underholdende og dramatiske sorten. Woking utliknet Brightons ledelse et kvarter ut i andre omgang og tok ledelsen 2-1 i starten av første ekstraomgang, begge deler fullt fortjent. Men ut fra intet kom en ny utlikning, så fikk gjestene en mann utvist før ballet ble avsluttet med en nesten tragikomisk straffesparkkonkurranse.

Les kampreferater ved å klikke på linkene. Under linkene ligger det tre videosnutter: 1) Røyk og bluss før avspark. 2) Wokings 2-1 mål. 3) Brightons siste og avgjørende straffe.

BBCNRKBrightons hjemmesideESPN

.

Før kampen

.

2-1 og Kingfield eksploderer

.

Siste og avgjørende straffa gir et greit inntrykk av straffekonken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: