Managerduoen suspendert, tap mot Whyteleafe og Salisbury neste i FA Trophy

Slutt på samhandlingen?

Det skjer ting på Kingfield. Jubelen har knapt nok stilnet etter cuptriumfen mot AFC Wimbledon da den ene nyheten etter den andre ramlet inn.

.

.

Utslått av Surrey Senior Cup

Med bare tre førstelagsspillere i startoppstillingen tapte The Cards 3-1 borte mot Whyteleafe fra Isthmian League Division One South (nivå 8).  Selv om Woking tidligere har vunnet turneringen hele ti ganger er denne Mikke Mus cupen ikke noe som prioriteres, og med tanke på det som forhåpentligvis vil bli en vårsesong tettpakket med tøffe og avgjørende kamper er det få som raser høylydt etter denne cupexiten. Bildet viser hovedtribunen på hjemmelagets bane.

.

Managerduoen suspendert

Mandag morgen var mangerduoen Graham Baker og Jimmy Dack innkalt til et møte med klubbens styre. Det har lenge murret i korridorene på Kingfield, på tribunen også for så vidt, og et forhåndsannonsert møte med styret er sjelden en positiv greie – i hvert fall ikke for vedkommende som har blitt innkalt.  

Pressemeldingen kom litt senere på dagen:

 «The Board met with Graham Baker and Jimmy Dack this morning when the Management Team declared their unhappiness with continuing in their current role.

In view of the possible negative effect on our football team, the Board decided to suspend their involvement with the Club while this is being resolved.»

Chris Ingram
Chairman

Hva betyr dette mon tro… noe i nærheten av sparken vil de fleste mene. Red har tidligere kritisert managerduoen bl.a i denne artikkelen og i forrige medlemsblad, men det er vel heller tvilsomt at våre synsinger om laguttak og formasjon var det avgjørende for styrets avgjørelse.

Hvem som leder ukas treninger og helgens viktige bortekamp mot Weston-super-mare? Ingen anelse faktisk…

Klikk på lenkene for å lese mer om managersaken i Woking News & Mail og Surrey Advertiser

.

Salisbury hjemme i FA Trophy

Woking trakk Salisbury hjemme på Kingfield i neste runde av FA Trophy. Les mer om kampen, trekningen og resten av sesongen i torsdagens oppdateringsartikkel her på Viking Cardinals.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: