Går vi på en smell?

Det som så pakket og klart ut for et par-tre uker siden har plutselig blitt noe helt annet. Ikke noe verre enn at Woking har tapt to av de fem siste kampene. Men da kjenner man plutselig at det trekker i rundt ørene og lukter rart på Kingfield.

Dartford puster oss i nakken…

 

Vel, blir vel ikke feil å si at The Cards har tapt to av de fem siste kampene. Men med fem serietap de siste tolv månedene, tre denne sesongen og forrige gang laget tapte  var i slutten av august – da fortjener kanskje gutta at vi skriver to tap på de tjue siste ligakampene i stedet..?

 

Det første tapet kom altså hjemme mot Staines 7. januar (ref nyhetssak under). Helga etter ble det tre poeng mot Bromley da han høye stopperen jeg ikke husker hva heter putta 3-2 målet åtte minutter på overtid. Tap mot Salisbury (under) og så tre poeng mot Boreham Wood lørdag 28. januar. Ademola fastsatte til 2-1 fem minutter før slutt.

Forrige helg gikk vi altså på en smell borte mot Salisbury. Hjemmelaget åpner best og har en heftig sjanse. Woking er deretter i ferd med å snu kampen – helt til han samme stopperen som putta mot Bromley og keeper Aaron Howe gjør et forsøk på å samarbeide med hverandre. Straffe og rødt kort. Ut går Howe og toppskårer Ademola. Inn kommer annenkeeper Andy Little. Etter først å ha redda straffa varter han opp med et par mesterlige redninger til før klokka viser 47 minutter. Da tar Salisbury ledelsen 1-0. Kardinalene gjør et helhjerta forsøk etter hvilen og skaper et par halvsjanser. Så får Salisbury straffe. Får straffe. Nå putter dem og kampen er avgjort.

 

Se høydepunktene fra smellen i Salisbury her. Da kan du også vurdere om reservedraktene til Woking er styggere enn de nye til RBK . Anbefaler deg også å følge litt ekstra med når keeperne skal opp i feltet eller prøver å hoppe av andre grunner. Finnes det egentlig en Conference South keeper med bedre spenst enn *Ove Morgan Olsen?

 

* Ove Morgan Olsen (f. 1974) er en norsk fotballkeeper fra tettstedet Strømmen på Romerike, like utenfor Oslo. Olsen er mest kjent for sine to perioder på A-laget til Strømmen Idrettsforening samt sin spenst og timing.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: